Záruka 24 mesiacov
Plátky celej huby v najvyššej kvalite. Vhodné ako pre použitie zdravoné, tak gastronomické.
Hliva ustricová je huba, ktorá svojím ojedinelým zložením ľudskému zdraviu jednoznačne prospieva a na organizmus pôsobí veľmi blahodárne. Pravidelnou konzumáciou huby hlivy ustricovej dochádza k regenerácii buniek a posilňovanie imunitného systému.
Hliva ustricová obsahuje beta 1,3 D glukány, vitamíny, stopové prvky (železo, jód, selén, draslík atď), mastné kyseliny, proteíny, steroly. V neposlednom rade je to tiež vláknina, ktorá z tela odstraňuje usadené škodliviny. Vďaka týmto okolnostiam je pravidelná konzumácia hlivy ustricovej vynikajúcou prevenciou pred rôznymi civilizačnými ochoreniami.
Hliva ustricová zvyšuje obranyschopnosť organizmu, znižuje poruchy metabolizmu cukru a tuku, zmierňuje chronické infekcie, zápaly a únavu, eliminuje strnulosť šliach a končatín, odstraňuje bradavice vírusového pôvodu, reguluje peristaltiku čriev, upravuje krvný tlak, priaznivo ovplyvňuje funkciu cievneho systému, pozitívne pôsobí pri alergiách , strese a záťaži organizmu, detoxikuje organizmus, optimalizuje silu životnej energie, spomaľuje proces starnutia.
Mimo všetky tieto pozitívne účinky je hliva ustricová veľmi chutná huba. Veľmi ľahko možno tak spojiť príjemné s užitočným a hlivu pridávať do najrôznejších pokrmov. V kuchyni sa hliva využíva ako mletá, tak aj v podobe sušených plátkov do hotových jedál, polievok a omáčok. V minutkovej kuchyni ju môžeme pridať do zeleninových a mäsových pokrmov či pod dusené a pečené mäso. Týmto jednoduchým spôsobom dosiahneme vyššie zmieňovaných účinkov prirodzenou cestou. Huby ako Judášovo ucho, Hliva ustricová a Shii sú tiež veľmi vhodným doplnkom stravy.
|