Záruka 24 mesiacov
Pozor mladá pšenica sa pestuje v súlade s ekologickým poľnohospodárstvom.
Ponúkame iba najkvalitnejšie mladú pšenici pochádzajúcej z Nového Zélandu, kde tradičné spracovanie mladých zelených potravín má veľkú tradíciu.
Mladá pšenice a jej účinky sú totožné s mladým jačmeňom. Jediné rozdiely sú chuť, pretože chuť mladého jačmeňa nemusí byť pre všetkých príjemná, zatiaľ čo mladá pšenica sa môže byť vyhovujúca. Tento aspekt je veľmi subjektívny, avšak veľmi uľahčuje užívanie. Ďalším rozdielom oproti mladému jačmeňu je väčší vplyv na metabolizmus a to predovšetkým jeho zrýchlenie. Vďaka tomu sa pšenica viac hodí pri diétnych plánoch a pri chronickej únave. Užívanie dodáva viac energie.
Jemný zelený prášok vyrobený z mladej pšenice je enzymatickou bombou pre náš organizmus. Je plný vitamínov, minerálov, aminokyselín a enzýmov. Vďaka jeho nenapodobiteľnaj kombinácii dokáže pôsobiť alkalizačne, antioxidačne a upravovať životne dôležité procesy v ľudskom tele.
Mladá pšenica je považovaný za nutrične najhodnotnejšie trávu na svete. Mladá pšenica obsahuje betakarotén, vitamíny A, B1, B2, B5, B6, C, E, K, niacín, biotín, kyselinu listovú, široké spektrum aminokyselín: alanín, metionín, Arginín, fenylalanín, prolín, serín, glycín, treonín, histidín , tyrozín, izoleucín, valín, leucín, lyzín, Kyselinu aspartamovú, Kyselinu glutamovú. Minerály ako draslík horčík, kremík, zinok, vápnik, ale predovšetkým enzýmy a chlorofyl.
Mladá pšenica má silný alkalizujúci účinok v tele. Účinne neutralizuje zakyslenie organizmu a reguluje teda problémy spojené s ním. Obsahuje látky silne antioxidačné, ktoré zabraňujú starnutiu organizmu a pravdepodobne majú zaujímavý protirakovinový účinok. Ďalšie látky detoxikujú organizmus, zabraňujú vstrebávaniu karcinogénnych látok zo zažívacieho traktu a čistia zažívací trakt. Veľký obsah chlorofylu má priamy vplyv na hladinu hemoglobínu, podporuje zásobenie tkanív kyslíkom a pomáha odstraňovať ťažké kovy a chemikálie z krvi.
Tradičné použitie: 2x denne čajovú lyžičku rozmiešať vo vode, šťave, alebo džúsu a vypiť nalačno.
V dnešnom svete sú zelené potraviny ako mladá pšenica, mladý jačmeň, chlorella, spirulina absolútne nevyhnutné pre správnu funkciu organizmu. Naše telo sa stretáva s cudzorodými látkami a jedmi, ktoré sa v tele ukladajú, a vďaka tomu klesá jeho výkon, prichádza únava, rýchlejšie starnutie a choroby nevynímajúc. Zelené potraviny poskytujú akýsi štít prírody proti civilizačným chorobám. Už 10 denné užívanie vedie k pocitu nabitosti energiou a ľahkosťou.
|